Ethernet Caller ID

CIDer - Η δικτυακή συσκευή αναγνώρισης κλήσεων που έλειπε!!

Δημιουργήσαμε το CiDer για να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στις παλιές συσκευές αναγνώρισης κλήσεων και τις μοντέρνες εφαρμογές. Το CiDer είναι η Ethernet συσκευή αναγνώρισης κλήσεων που έλειπε!
Τμήμα R&D

InviBIT Ltd.

Προγραμματιστής ή Εγκαταστάτης Συστημάτων Πελατειακής Υποστήριξης;

Increase revenue

Αύξηση Πωλήσεων

Βοηθήστε τους Πελάτες σας
Ενεργοποιήστε το Delivery προσθέτοντας αναγνώριση κλήσεων στη λύση που παρέχετε. Βελτιώστε την εφαρμογή σας και προσελκύστε περισσότερους πελάτες. Βοηθήστε τους πελάτες να παρέχουν ποιοτικότερες υπηρεσίες!
Yes! We got it!

Ναι! Το 'χουμε!

Άλλο ένα τικ στη λίστα σας
Εμπλουτίστε την εφαρμογή που αναπτύσσετε ή τη λύση που παρέχετε με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό υψηλής ζήτησης. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Την επόμενη φορά, πείτε:
Ναι! Το 'χουμε!
Happy You!

Χαμογελάστε!

Εύκολη Ενσωμάτωση
Το CIDer δημιουργεί και αποστέλλει πακέτα UDP/IP, με τις πληροφορίες του καλούντος (Γραμμή, Ημ/νία, Ώρα, Αριθμός και Όνομα Καλούντος). Κάθε συσκευή συνδεδεμένη στο τοπικό δίκτυο που μπορεί να "ακούει" το Port αποστολής, μπορεί να λαμβάνει και τα μηνύματα.

Επιχειρηματίας ή Τελικός Χρήστης;

Happy Customers

Πελάτες

Γνωριζόμαστε ήδη!
Αναπτύξτε πιο προσωπική σχέση με τους πελάτες σας. Πρέπει να νιώθουν ξεχωριστοί και ότι γνωρίζετε σε βάθος τις ανάγκες τους. Μην ξαναρωτήσετε "Ποιος είστε;"
Rise sales

Πωλήσεις

Μην χάνετε κλήσεις
Αν έχετε επιχείρηση που εξαρτάται από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ζητήστε άμεσα να ενσωματωθεί το CIDer στο σύστημά σας. Είναι εύκολο και οικονομικό!
Business Planning

Προγραμματισμός

Βελτιώστε τις υπηρεσίες σας
Όταν γνωρίζετε ποιος σας καλεί μπορείτε να διατηρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε πελάτη. Ταξινομήστε τις εργασίες σας και εξυπηρετήστε τους πελάτες σας με συνέπεια.
CiDer image

169,00

 • Το CIDer είναι μια συσκευή αναγνώρισης κλήσεων που παρακολουθεί συγχρόνως μέχρι δύο (2) ανεξάρτητες τηλεφωνικές γραμμές και προωθεί στο τοπικό δίκτυο (LAN/WAN) τις πληροφορίες καλούντος. Ποιο συγκεκριμένα, το CIDer έχει 4 επαφές, 2 για κάθε γραμμή, ώστε να μπορεί να συνδεθεί παράλληλα με τις υπάρχουσες τηλεφωνικές συσκευές, όπως ένας κλασσικός τηλεφωνητής. Η συνδεσμολογία είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται παρέμβαση στο τηλεφωνικό δίκτυο.

  Κάθε φορά που δέχεστε μια κλήση, το CIDer αναλαμβάνει να συλλέξει τις πληροφορίες του καλούντος, όπως αυτές στέλνονται από τον πάροχό σας. Στη συνέχεια δημιουργεί ένα πακέτο UDP/IP και το προωθεί σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο τοπικό δίκτυο. Κάθε συσκευή που φέρει το κατάλληλο λογισμικό μπορεί να απεικονίζει τις πληροφορίες.

  Εγκαταστήσετε την εφαρμογή CIDerApp για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να βλέπετε αναδυόμενα παράθυρα κάθε φορά που δέχεστε μια κλήση.

  Για να κάνετε λήψη του CIDerApp μεταβείτε στις "Λήψεις" 

  • Delivery και Τηλεφωνικές Παραγγελίες
  • Αποφυγή δημιουργίας Ψεύτικων Λογαριασμών και Ασφαλής Ανάκτηση Πρόσβασης
  • Αποφυγή Ψευδών Παραγγελιών και Δόλιων Συναλλαγών
  • Εφαρμογές Anti-Spam και Αναστολείς Αυτοματοποιημένων Κλήσεων
  • Κέντρα Υποστήριξης Πελατών
  • Συστήματα Διαχείρισης και Καταγραφής Κλήσεων
 • Μοντέλο / Περιγραφή    CIDer / Ethernet Caller ID
  Κατασκευατής / Χώρα    InviBIT Ε.Π.Ε. / Ελλάδα
  Κατανάλωση Ισχύος
  (Σύνδεσμος)
     5V/120mA
  (Standard USB 2.0 Micro-B Connector)
  Πρωτόκολλα    Όλα τα FSK πρωτόκολλα [Bellcore GR-30-CORE, SR-TSV-002476, TIA/EIA-716 and ETSI 300 778-1]
  Γραμμή 1 (L1)    2x RJ11 επαφές για παράλληλη σύνδεση του CIDer με την συσκευή της γραμμής 1 (τηλέφωνο, τηλεφωνητής, κέντρο κτλ).
  Γραμμή 2 (L2)    2x RJ11 επαφές για παράλληλη σύνδεση του CIDer με την συσκευή της γραμμής 2 (τηλέφωνο, τηλεφωνητής, κέντρο κτλ).
  Ethernet (LAN)    Ethernet επαφή (RJ45) με LEDs ένδειξης δραστηριότητας δικτύου. Συνδέστε το CIDer στο τοπικό δίκτυο με ένα τυπικό καλώδιο δικτύου.
  Ενδείξεις    1x LED τροφοδοσίας, 2x LEDs εισερχομένων κλήσεων
 • Το CIDer δημιουργεί και εξαγγέλλει (broadcasts) πακέτα UDP/IP τα οποία περιλαμβάνουν τις πρωτογεννής πληροφορίες του καλούντος έτσι ακριβώς όπως αποστέλλωνται από τον πάροχο. Πιο συγκεκριμένα, αποστέλλει τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • 1.  Την γραμμή που λαμβάνει την κλήση (L1, L2)
  • 2.  Την Ημ/νια και την Ώρα της κλήσης
  • 3.  Τον τηλεφωνικό αριθμό του καλούντος
  • 4.  Άλλα στοιχεία του καλούντος (Τηλ.Κέντρα ή MDMF)
  • 5.  Ένα Checksum byte στο τέλος για επιβεβαίωση ορθής λήψης

  Στη συνέχεια απεικονίζεται ένα παράδειγμα του περιεχομένου ενός πακέτου UDP/IP σχετικά με εισερχόμενη κλήση από τη γραμμή 1 (L1) που συνέβη στις 14:05 of 15/01 και ο αριθμός καλούντος είναι 6999 123 456.

  "CID_L1  01151405  6999123456"

  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με θέματα ενσωμάτωσης και άλλα τεχνικά θέματα παρακαλώ ζητήστε μας τον Οδηγό Ενσωμάτωσης.

Πως λειτουργεί;

How it works

Λήψεις

Λήψη CiDer-Pack

CIDer-Pack

Κατεβάστε όλο το συνοδευτικό υλικό του CIDer με ένα κλικ (Φυλλάδιο, Οδηγός Γρήγορης Εγκατάστασης, CIDerApp).
 

Αρχεία

CIDer in Brief
21/01/2020
Λήψη
Quick Installation Guide
21/01/2020
Λήψη
Integration Guide (for Developers)
21/01/2020
Λήψη

Λογισμικό

CIDerApp
21/01/2020
Λήψη

Επικοινωνία

+ 30 210 42 12 380
Τηλέφωνο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email

CiDer - InviBIT Ltd.

Copyright © 2020 - InviBit Ltd. - All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.